Sisteme ventilatie

Ventilatie recuperator caldura

Ventilatie

Recuperator caldura

Sisteme ventilatie recuperare caldura.


Importanta ventilatiei

Detalii

Aerul curat este important pentru ca oamenii să beneficieze de confort în încăperi închise. Aceasta este o premisă esentială pentru sănătate si confort si totodată pentru păstrarea integritatii clădirilor. În decursul anilor, constructiile au fost tot mai bine izolate pentru a evita pierderile de căldură.Cu toate acestea, chiar buna izolatie a cladirilior a adus alte probleme in casele noastre.sistem ventilatie recuperare

Sistemul de ventilatie cu recuperare de caldura Recovery® este un factor important in pastrarea integritatii cladirii, mai mult, functioneaza in mod optim in cazul cladirilor izolate termic.

sisteme ventilatie recuperare caldura
recuperator caldura

Ventilatia redusă înseamnă ca debitul de aer intern este neglijabil, provoacand o acumulare de vapori de apă si aer stătut.

Aceasta poate duce la o crestere de mucegai negru, care nu aduce numai daune legate de aspectul interior si de atacarea structurii cladirii , dar este, de asemenea, foarte dăunător pentru oameni ,putand duce la aparitia unor boli, mai ales la copii.Stările de oboseală si astmul, pot fi evitate printr-o ventilatie corespunzatoare , iar persoanele alergice pot respira linistite.
sistem ventilatie recuperare
În timpul zilei sau în timpul noptii, chiar si atunci când locatarii sunt în concediu, ventilatia are loc automat, asigurându-se schimbul optim de aer. Astfel, hotii nu pot pătrunde în locuintă, ca în cazul unui geam lăsat deschis.
Aici intervine sistemul de ventilatie cu recuperator de caldura Recovery®. Sistemul nostru, asigura echilibrul conditiilor interioare, astfel incat problemele inerente unei izolatii eficiente, posibila in zilele noastre, sa nu mai apara. Aerul curat si preîncălzit(preracit-vara) se introduce în casă, în timp ce aerul viciat (CO2, praf si vapori toxici) este eliminat în afara clădirii. sistem ventilatie recuperator caldura

ventilatie cu recuperare

Home | Produse | Detalii | Contact sisteme ventilatie | Harta site


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal