Sisteme ventilatie

Ventilatie recuperator caldura

Ventilatie

Recuperator caldura

Sisteme ventilatie recuperare caldura.


Ventilatie cu recuperare Recovery

Detalii

In timpul iernii: '' Încălzire Pasiva ''

Recovery® - unitatea de ventilatie consta dintr-un tub telescopic si un cartus interior cu un acumulator de caldura si un ventilator.

Aerul din interior este condus prin acumulatorul de caldura, care
recupereaza caldura din aerul evacuat si o reintroduce in aerul proaspat de afara dupa schimbarea directiei de ventilatie. Astfel, in locuinta patrunde aerul proaspat de afara fara pierderea caldurii.

Acumulatorul High - Tech Ceramic ajuta echipamentu sa recupereze pana la 95 % din caldura altminteri irosita.
sistem ventilatie recuperare caldura


sistem ventilatie recuperare

In timpul verii: ' Racire pasiva ''

Caldura ramane afara. Recuperarea de caldura devine recuperare de racoare (racire pasiva):aerul de afara este racit aproape de temperatura aerului din interior.Noaptea, camerele sunt racorite prin setarea echipamentului in functia ON, fara recuperarea caldurii.

Sistemul de ventilatie cu recuperare de caldura Recovery® este ideal nu numai pentru locuinte, cat si pentru birouri, spatii comerciale, restaurante, cabinete medicale, hoteluri, farmacii, e.t.c., precum si in toate spatiile unde nu este recomandabil sa se deschida ferestrele in timpul noptii din cauza pericolului intrarii prin efractie. sistem ventilatie recuperare caldura
Cu Recovery® -spatiile ventilate sunt racoroase si pline de aer curat inca de dimineata si raman asa pe tot parcursul zilei.*

*) in spatiile izolate termic cu expunere redusa la soare.

recuperator de caldura
ventilatie

Sistemul de ventilatie Recovery® - este ideal in orice camera care necesita ventilatie ( 2 unitati pentru spatiile mari).

Este recomandabil sa se foloseasca 2 unitati de
ventilatie Recovery®.Astfel, prima unitate evacueaza aerul, in timp ce ,cea de-a doua, improspateaza camera cu aer curat.Prin montajul acestor unitati in camere diferite realizam ventilatia mai multor camere ale locuintei.

Circulatia aerului este prezentata in planul alaturat : aerul proaspat si preincalzit intra in ambele unitati Recovery® - din sufragerie ,in timp ce aerul pin de umiditate este evacuat de unitatile Recovery® din bucatarie si baie. Dupa 70 de secunde, tabloul de control inverseaza directia de rotatie a tuturor ventilatoarelor . sistem ventilatie recuperator caldura

Sistemul de ventilatie Recovery® transforma aerul greu, statut, plin de umiditate, cu aer proaspat, ani de-a randul in toata casa. Iarna - caldura din aer este recuperata, in timp ce vara caldura ramane afara. Noaptea, camerele sunt racite prin setarea echipamentului pe pozitia " fara recuperare de caldura".

Home | Produse | Detalii | Contact sisteme ventilatie | Harta site


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal